• Musiikki

Illan aikataulu:

  • klo 20:00 ovet
  • n. klo 21:00 Zetra
  • n. klo 22:00 VV

Intensiivinen VV – liput nyt myynnissä!

Ville Valon eli VV:n kansainvälisen Neon Noir -kiertueen viimeiset keikat on nyt julkistettu. VV nähdään useamman vuoden tauon jälkeen perinteikkäällä uudenvuoden keikalla 31.12.2023, kun Valon luotsaama Helldone-festivaali tekee odotetun paluun Helsingin Tavastia-klubille. Huhtikuussa 2024 ovat puolestaan luvassa kotimaan klubikeikat Oulussa, Seinäjoella, Jyväskylässä, Tampereella, Turussa ja Turku-Tukholman Viking Grace -laivalla.

Neljä manteretta kattava, yli 150 keikkaa sisältävä kiertue saa arvoisensa päätöksen 10.5.2024, kun VV yhtyeineen nousee ensimmäisenä suomalaisena rock-yhtyeenä Lontoon maineikkaan Royal Albert Hallin lavalle. ”HIMin viitoittamaa tietä on ollut hyvä talsia sopivasti sivuraiteille lipsuen, ja Royal Albert Hall toimii koreana päätepisteenä VV:n maallisen taivalluksen ensimmäiselle etapille”, summaa Ville Valo.

Parhaillaan VV on Pohjois-Amerikassa 34 keikkaa käsittävällä yhteiskiertueella Black Veil Brides -yhtyeen kanssa. VV:n kiertuebändissä soittavat suomalaismuusikot Risto Rikala (rummut), Sampo Sundström (kitara),  Juho Vehmanen (basso) ja Mikko Virta (kitara).

”On ollut ilo ja kunnia nähdä juhlakansan vieläkin viihtyvän esittämämme synkeänsuloisen rytmimusiikin parissa, ja bussielon mukanaan tuomat ilot ja surut tuntuvat tutun turvallisilta kuin hanska hanurissa”, Valo jatkaa.

Tammikuussa 2023 maailmanlaajuisesti julkaistu Valon säveltämä, sanoittama, soittama, laulama, tuottama ja äänittämä debyyttialbumi Neon Noir sai upean vastaanoton niin faneilta kuin kriitikoiltakin.