VON HERTZEN BROTHERS | 20th Anniversary Tour + Moon Shot

La 13.11.2021 Tullisali, Oulu (tullisali.fi)
K-18 | Ovet: 20.00

Liput: käsittelykuluineen alk. 33 € (sis. alv 10 %)
Eteis- ja naulakkopalvelumaksun 3 € (sis. alv 24 %) voi suorittaa ennakkoon lipun oston yhteydessä tai paikan päällä korttimaksulla.

VON HERTZEN BROTHERS 20-VUOTISJUHLAKIERTUEELLE, Tullisalissa mukana myös Moon Shot

Kotimaisen rockin eturintamaan lukeutuva Von Hertzen Brothers juhlistaa 20-vuotista uraansa Suomea halkovalla kiertueella loppusyksyn ajan. Intensiivisistä keikoistaan ja vangitsevasta lavakarismastaan tunnetun yhtyeen juhlakiertue käynnistyy Lahden Finlandia-klubilta perjantaina 29. lokakuuta. Matka jatkuu Viking Gracen, Jyväskylän Lutakon ja Seinäjoen Rytmikorjaamon kautta Oulun Tullisaliin ja Porvoon Taidetehtaalle sekä Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneelle. Kiertue huipentuu Helsingin Tavastialle perjantaina 26. marraskuuta. Seinäjoella ja Oulussa nähdään lisäksi vaihtoehtorockin superbändi Moon Shot. Lipunmyynti käynnistyy kunkin esiintymispaikan omissa lipunmyyntikanavissa tiistaina 21. syyskuuta klo 9.

”En koskaan kuvitellut, että meidän 20-vuotisjuhlavuodelle löytyisi muuta syytä juhlia kuin se, että ollaan saatu tehdä ja esittää musaamme kaikki nämä vuodet. Nyt tuntuu kuitenkin siltä, että esittävän taiteen merkitys on elämissämme, tai ainakin omalla kohdallani, suurempi ja arvokkaampi kuin olen ajatellut. Vanha sanonta kuuluu, että meidän tulisi olla kuin pikkulintu oksalla, joka on aina valmiina pyrähtämään ilmaan, jos oksa katkeaa. Pandemia ei ainoastaan katkaissut meidän alamme oksaa vaan kaatoi kaikki puut. Siitä syystä palaaminen elävän musan ääreen tuntuu nyt jotenkin extra-hyvältä ja tärkeältä. Toivottavasti tämä nautinnollinen fiilis, mitä koko bändimme kanssa kannamme kirkkaana sykkeenä sydämissämme, välittyy näillä juhlakeikoillamme”, kiertuetta malttamattomana odottava laulaja-kitaristi Mikko von Hertzen sanoittaa yhtyeen tunnelmia.

Kitaristi Kie von Hertzen lupaa yhtyeen esittävän monipuolisesti niin vanhempaa kuin tulevalta kahdeksannelta albumilta löytyvää tuoretta musiikkia: ”Eiköhän tässä koronan takia ole jo mennyt ohi riittävästi elämän merkkipylväiden juhlistamisia ihmisten kanssa yhdessä. Kiertueen keikoille on 20v-teeman alla hauska poimia mukaan vanhempaa, harvinaisempaa matskua ja palamme tietty halusta viimein esitellä jengille vähintäänkin muutamia ihan uunituoreita VHB- stygejäkin. Ihmiset, let´s born and burn again!”

Veljesten Mikko, Kie ja Jonne von Hertzenin lisäksi kokoonpanossa vaikuttavat Sami Kuoppamäki (rummut) ja Robert Engstrand (koskettimet).

VON HERTZEN BROTHERS
20th ANNIVERSARY TOUR

29.10. LAHTI Finlandia-klubi
30.10. TURKU Viking Grace
05.11. JYVÄSKYLÄ Lutakko
12.11. SEINÄJOKI Rytmikorjaamo (w/ Moon Shot)
13.11. OULU Tullisali (w/ Moon Shot)
19.11. PORVOO Taidetehdas
20.11. TAMPERE Tullikamarin Pakkahuone
26.11. HELSINKI Tavastia

www.tullisali.fi
www.vonhertzenbrothers.com
www.facebook.com/vonhertzenbrothersofficial
www.fullsteam.fi

Illan aikataulu tarkentuu lähempänä tapahtumaa. Keikka on paikkanumeroimaton K-18 konsertti.

Tullisalissa noudatetaan Suomen Hallituksen ja THL:n, sekä Pohjois-Pohjanmaan Aluehallintoviraston ohjeistuksia ja määräyksiä tapahtuman turvallisuuteen liittyen COVID-19 -tilanteessa. Tarkistathan ajankohtaiset tapahtumatiedot ennen keikkaa osoitteessa tullisali.fi. Tullisali huolehtii omalta osaltaan hyvästä hygieniasta.