Speksi on vanha pohjoismainen opiskelijaperinne – improvisaatiota hyödyntävä musiikkiteatteriesitys, jonka kulkuun juuri sinä voit vaikuttaa huutamalla OMSTART! Tahtojen Sota on järjestyksessään yhdeksäs oululaisen kaikille avoimen PahkiSpeksin tuotanto, jonka tekemisen on mahdollistanut huima joukko lahjakkaita ihmisiä.

***
”Pistäydyin vapaaillan kunniaksi nauttimassa vuosikertaöljyä Kanttiinassa, jossa kanssaolentojen keskuudessa kuhistiin Linnunradan laitamilla räjäytetystä planeetasta. Tekijä, joku Loordi nimeltään, on ilmeisesti vapaalla jalalla ja uhkaa nyt koko intergalaktista yhteisöä! Törmäsin myös vanhoihin avaruusseikkailututtuihini, Astro ja Teeo Laikaan, jotka on itse Jupiter Ultra pestannut pelastamaan universumimme – jälleen kerran. He pyysivät myös minut kuskikseen seikkailulleen, lupasivat jopa maksaa avaruusbensatkin tällä kertaa!

Kurssimme on nyt siis asetettu kohti mysteeristä signaalia galaksien laitamilla. Mukaamme on myös lyöttäytynyt salaperäinen lisko-olento, jonka puhetapaa neuroverkkojeni on vaikea käsitellä.

Toivon kautta ruosteisten mutterieni, että Kuukulkijani kestää edessä olevaa kyytiä.

– Alexa K4-PU, pilotti”

Esitykset:

10.3. klo 18 (k18)
11.3. klo 18 (k18)
15.3. klo 18 (ei ikärajaa)
17.3. klo 17 (k18)