Konsertti on jouduttu siirtämään. Uusi tapahtumapäivä on 15.5.2021.
Ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Ticketmaster on yhteydessä kaikkiin tietonsa heille luovuttaneisiin lipun ostajiin ohjeistuksien kera.
Liput on mahdollista palauttaa 31.3.2021 mennessä Ticketmasterin ohjeiden ja ehtojen mukaisesti. Pahoittelemme aiheutuvaa harmia.

***

Menestyksekkään Putro 50 -kiertueen juuri päättänyt Samuli Putro liikkuu salaman lailla klubeille ja pelipaikoille alkuvuodesta. Putron seitsemäs sooloalbumi julkaistaan Helmikuussa 2021, jota juhlistavan kiertueen toinen keikka nähdään Tullisalissa lauantaina 27.2.2021. Uudelta albumilta on jo julkaistu kaksi hyvän vastaanoton saanutta singleä; ”Kesän tyynet hetket” ja tuoreimpana ”Sydän hakkaa ahneesti”. Tummien laulujen tekijä, syvä tulkitsija Putro suhtautuu tulevaisuuteen optimistisesti: ”Uusia asioita on tulossa joka rintamalla ja tulevaisuus vaikuttaa tekemisen arvoiselta.”

HUOM! Konsertin kapasiteetti on rajattu noin neljäsosaan Tullisalin normaalista kapasiteetista terveysturvallisuuden mahdollistamiseksi. Lippuja on myynnissä siis hyvin rajattu määrä.

Keikka on paikkanumeroimaton K-18 konsertti, jossa on saatavilla myös istumapaikkoja.

Eteis- ja naulakkopalvelumaksun 3€ voi suorittaa ennakkoon lipun oston yhteydessä tai paikan päällä korttimaksulla

Tullisalissa noudatetaan Suomen Hallituksen ja THL:n, sekä Pohjois-Pohjanmaan Aluehallintoviraston ohjeistuksia ja määräyksiä tapahtuman turvallisuuteen liittyen COVID-19 -tilanteessa. Tarkistathan ajankohtaiset tapahtumatiedot ennen keikkaa osoitteessa tullisali.fi. Tullisali huolehtii omalta osaltaan hyvästä hygieniasta.

Aikataulu:
Ovet klo 20
Ilta on K-18

Oikeudet muutoksiin pidätetään.