Konsertti peruuntuu.

Johanna Iivanaisen ja Johanna Kurkelan kevääksi suunniteltu Altamullan Road -kiertue joudutaan perumaan vallitsevan pandemiatilanteen aiheuttamien tämänhetkisten tapahtumarajoitusten vuoksi.

”Koronavirus osoittautui vahvemmaksi kuin ikinä olisimme pystyneet kuvittelemaan, ja joudumme valitettavasti jäädyttämään Altamullan Road -kiertueemme tältä erää. Suuntaamme katseemme aikaan, jolloin voimme taas kokoontua turvallisesti ilman rajoituksia. Kiitämme tuestanne. Voikaa hyvin ❤”, lähettävät artistit terveisensä yleisölle.

Voit palauttaa lippusi 19.4.2021 mennessä osoitteessa: https://web.lippu.fi/palautus/. Huomioithan, että palautuksissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten niiden käsittelyssä saattaa mennä hetki. Kiitämme ymmärryksestäsi.

***

Fullsteam Agency esittää:

JOHANNA IIVANAINEN JA JOHANNA KURKELA YHTEISELLE ALTAMULLAN ROAD -KIERTUEELLE

Huhtikuussa ensimmäisen singlensä ”When It’s Time” julkaisseet Johanna Iivanainen ja Johanna Kurkela lähtevät loppuvuodesta laajalle Altamullan Road -konserttisalikiertueelle ympäri Suomen. Vaikuttavat urat kotimaisen musiikin saralla tehneet Iivanainen ja Kurkela julkaisivat syyskuussa yhteisen debyyttialbuminsa.

Omilla tahoillaan uraa uurtaneet Iivanainen ja Kurkela ovat ehtineet keikkailla yhdessä aikaisemminkin. Yli 10 vuotta kestäneen ystävyyden aikana artistit ovat esimerkiksi kiertäneet Suomea menestyksekkäällä ”Iivanainen-Kurkela Gemini” -kiertueella vuonna 2018. Ajatus yhteisestä bändistä on ehtinyt kypsyä jo vuodesta 2013 saakka, mutta vasta Altamullan Road -projektin myötä kaksikko on tehnyt yhdessä musiikkia. Yhtyeen kappaleet ovat pakahduttavan tunteikasta, elokuvallista unelmapopia, jossa artistien ainutlaatuiset äänet pääsevät oikeuksiinsa.

Yhtyeen toinen single ”Underwater” nyt julkaistu. Kyseessä on voimakas ja järisyttävän kaunis laulu, jolle on myös julkaistu vaikuttava Tommi Rahkon tekemä animaatiovideo.Tästä ainutlaatuisesta musiikista sekä Iivanaisen ja Kurkelan karismaattisesta lavaesiintymisestä päästään nauttimaan livenä, kun Altamullan Road -kiertue käynnistyy marraskuussa ja rantautuu lähes 20 kaupunkiin aina Helsingistä Ouluun.