Tapahtumajärjestäjä Suomen Musiikkiteatteri on valitettavasti joutunut perumaan tapahtuman covid-19 -pandemian aiheuttamien haasteiden vuoksi. Korvaavaa päivämäärää kartoitetaan. Ticketmaster on yhteydessä lipun ostaneisiin toimintaohjeiden kera mahdollisimman pian. Tarvittaessa voit kysyä tapahtumajärjestäjältä lisätietoja: myynti @ musiikkiteatteri.fi .

Pahoittelemme aiheutuvaa harmia ja toivomme saavamme shown järjestettyä uudelle päivämäärälle mahdollisimman pian.

***

Suomen Musiikkiteatteri esittää:

Show Must Go On on Queen-yhtyeen musiikkiin perustuva spektaakkeli huippulaulajineen, bändin tyylille uskollisine pukuineen ja valoineen. Esitys on samalla kunnianosoitus kaikkien aikojen karismaattisimman laulajan, Freddie Mercuryn muistolle.

Mercuryä esittää Mikael Saari, jonka hurmaavaa Queen-tulkintaa on kuultu aiemmin muun muassa Tähdet Tähdet -laulukilpailussa. Suuri yleisö muistaa Mikaelin myös UMK-kilpailun finaalista, jossa hän on ollut mukana jo peräti kaksi kertaa. Lisäksi Mikael on tullut katsojille tutuksi Suomen isoimpien teatterien lavoilla esiintyen ja useita musikaalirooleja tehden.

Queen-yhtyeen rinnalla kulkee myös tarina suomalaisen Bohemians-yhtyeen hullunhauskasta retkestä maailmanvalloitukseen. Bohemians tulkitsee upeasti Queenin musiikkia, mutta muutoin ei Lontoon matkalta kommelluksia puutu.

Mukana on Queenin värikylläiseen soundimaailmaan ammattimaisesti heittäytyvä yhtye. Mitkään sanat eivät riitä kuvaamaan tätä esitystä, joten paras vaihtoehtosi on saapua paikalle ja kokea se itse! Esityksen on nähnyt jo 100.000 katsojaa!

Showssa kuullaan Queenin elämää suuremmat hitit kuten I Want It All, Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, Show Must Go On, Under Pressure, ja monta muuta.