Tapahtuma on jouduttu perumaan kokonaisuudessaan.
Lipun ostaneet saavat rahat takaisin ticketmasterin asiakaskirjeen toimintaohjeiden mukaisesti.

Tullisali ja artistit ovat pahoillaan aiheutuneesta harmista.

**

Suomiräpin punkbändiksikin tituleerattu Mouhous ei anteeksi pyytele surffaillessaan räpin, elektronisen ja punkmusiikin aalloilla. Kovassa nosteessa oleva yhtye hyödyntää taitavaa toisistaan poikkeavaa riimittelyä. Kymmeniä miljoonia striimauksia kerryttäneen yhtyeen tunnistettava ja mukaansa tempaava meininki on sekoittanut keikkapaikkoja ja festareita ympäri Suomen, miten käy Tullisalissa?

Siinä missä Mouhous höystää räppiä punkimmalla otteella, vie Atomirotan rehellinen aito musiikki kuulijansa taitavasti räpin ja punkin lisäksi myös bluesin, funkin ja jazzin aalloille. Kun ideat ja taito yhdistetään oikealla tekemisen meiningillä, syntyy mm hittejä toisensa perään, oma levy-yhtiö ja verkkokauppa. DIY on tämän trion motto. Atomijuna vie, pysy mukana ja heitä hiilesi pesään, niin tämäkin keikka muistetaan yhtenä niistä armottomista keikoista, joista Ranen, Mikon ja Jykän tunnistamme

Yksi maamme arvostetuimmista ja kansainvälisimmistä rap-artisteista ei esittelyjä kaivanne. Paleface (Karri Miettinen) on vakiinnuttanut paikkansa suomen musiikkigenren eturivissä. Tämä riiminiekka on sen verran pitkän linjan tekijä, että hän on julkaissut lukemattomien hittisinglejen lisäksi myös kirjan nimeltä Kolmetoista kertaa kovempi – räppärin käsikirja, josta jokaisen uuden räp-lupauksen kannattaa ottaa opiksi. Nyt kyllä isä käskee tai käsi iskee, Tullisalin illan avaava Paleface ei taatusti jää Mouhousin tai Atomirotan jalkoihin.