To 17.2. OULU, Tullisali

Liput myynnissä nyt! Ennakkoon Lippupisteessä: Oulu alkaen 27 EUR (+ mahd. tilausmaksu alk. 1 €)

***

Kotimaisen R&B:n ykkösnimi ja musiikkikentän valovoimaisimpiin tähtiin lukeutuva Kasmir tekee ainutlaatuisen kolmen konsertin sarjan Oulun All Star Big Bandin kanssa alkuvuodesta. Oulun, Jyväskylän ja Espoon konserttisalit helmikuussa valloittavalla minikiertueella kuullaan lahjakkaan vokalistin ja biisinkirjoittajan tuotantoa soulsäveliin puettuina big band -sovituksina. Konserttien liput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä.

”Oli aivan mahtava kokemus esiintyä OASBB:n kanssa viime kesänä ja vielä mahtavampaa, että esiintymiset eivät jääneet siihen. Tuskin maltan odottaa alkuvuoden keikkoja ja sitä fiilistä, kun selkäni takana taas pauhaa koko Oulu All Stars Big Band. Näitä keikkoja ei kannata missata!”, Kasmir iloitsee.

Listaykkösiä ja Emma-palkintoja uransa varrella haalinut Kasmir tunnetaan R&B-vaikutteisista pop-hiteistään. Helsinkiläisartistin tuorein julkaisu on viime vuonna ilmestyneelle ”Lumpeet”-EP:lle odotettua jatkoa tarjoillut ”Halleluja”-sinkku. Oulu All Star Big Band (OASBB) on ammattilaiskokoonpano, joka rikkoo rohkeasti musiikillisia rajoja ja tuottaa uutta big band -musiikkia. Orkesteria johtaa sen taiteellisena johtajana toimiva trumpetisti Jukka Eskola. Kasmirin ja Oulu All Star Big Bandin yhteiskonsertit tarjoavat svengaavaa big band -tulkintaa rakastetuille hiteille ja harvemmin kuulluille Kasmir-kappaleille.
***
Tullisalissa noudatetaan Suomen Hallituksen ja THL:n, sekä Pohjois-Pohjanmaan Aluehallintoviraston ohjeistuksia ja määräyksiä tapahtuman turvallisuuteen liittyen COVID-19 -tilanteessa. Tarkistathan ajankohtaiset tapahtumatiedot ennen keikkaa osoitteessa tullisali.fi. Tullisali huolehtii omalta osaltaan hyvästä hygieniasta. Mikäli rajoitukset tai säädökset vaatisivat koronapassin käyttöönoton tapahtumissa, Tullisali noudattaisi tätä linjausta.

www.kasmir.fi
www.instagram.com/kasmirvirallinen
www.facebook.com/KasmirVirallinen

Etusivu


www.fullsteam.fi

promokuvia: https://www.fullsteam.fi/fi/press