Keikkajärjestäjä RH Entertainmentin konkurssin vuoksi Blind Channelin keikka 31.12. Tullisalissa on jouduttu perumaan. Yhtye, Tullisali ja taustajoukot pahoittelevat tilannetta.  

ℹ️ RH Entertainmentin konkurssipesä on ohjeistanut velkojia, eli tässä tapauksessa lipun jo keikalle ostaneita olemaan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen rh@krogerus.com. 

Blind Channel on saanut solmittua uuden yhteistyösopimuksen Suomen suurimman kotimaiseen musiikkiin keskittyneen ohjelmatoimisto Warner Music Liven kanssa. Tämän myötä Helsingin Jäähallin konsertti 29.12. ja Tampereen Pakkahuoneen konsertti 30.12. toteutuvat suunnitellusti. Lisäksi toteutuu Blind Channel -risteily Turusta Tukholmaan Baltic Princessillä 27.12, joka ei alunperinkään ollut RH Entertainmentin järjestämä. 

 

”Teimme 24/7 töitä sen eteen, että saisimme nämä keikat toteutumaan ottaen huomioon tosiasian, että suurin osa lippurahoista jäisi mitä todennäköisimmin kokonaan saamatta. Teemme tätä faneillemme ja olemme huojentuneita, että löysimme ratkaisun toteuttaa kiertue miltei kokonaan yhdessä luotettavana ja vakavaraisena tunnetun Warner Music Liven kanssa. Oulun ja Kuopion lipunostajien osalta olemme pahoillamme tilanteesta”, yhtye kommentoi.