Pelti Auki! -festivaalikiertue bilettää läpi Suomen loppuvuodesta

Mukana kiertueella Petri Nygård, Teflon Brothers, Pasi ja Anssi sekä Portion Boys.

Illan aikataulu:

19:00 Ovet auki
19:00 – 20:00 DJ Toivonen
20:00 Pasi ja Anssi
21:30 Teflon Brothers
23:00 Portion Boys
00.30 Petri Nygård
01:30 –> DJ Toivonen
JATKOT —> Heidi’s Bier Bar Oulu

KÄYTÄNNÖN INFOA PELTI AUKI -FESTIVAALIKIERTUEELLE SAAPUVILLE.

Lämpimästi tervetuloa, kohta bailataan! Tapahtumaan on tulossa reippaasti yleisöä. Jotta ilta sujuu mahdollisimman mukavasti, huomioithan seuraavat seikat.

ℹ️ Tapahtumassa on käytössä koronapassi, eli EU:n virallinen koronatodistus. Koronapassi edellytetään kaikilta asiakkailta. Lue koronapassista täältä: https://www.kanta.fi/koronapassi

Tullisalin osoite on Tyrnäväntie 16
90400 Oulu.

Valmistaudu sisääntuloon seuraavasti:

✔️ Saavu ajoissa paikalle välttääksesi jonot!

✔️ Sinulta tarkastetaan ensimmäisenä koronapassi. Varaudu esittämään myös henkilöllisyystodistus koronapassin lukemisen yhteydessä. Huomioi, että mikäli koronapassia ei pystytä todentamaan, pääsy festivaalille evätään, eikä rahan palautuksia voida jälkikäteen tehdä. Varmista siis, että koronatodistuksesi on kunnossa ennen tuloasi festivaalille.

✔️ Toiseksi sinulta tarkastetaan pääsylippu.

✔️ Seuraavaksi saavut narikkaan. Eteispalvelumaksu on 3€ ja maksaa voi kortilla tai mobiililla.

✔️ Pidä hauskaa toisia kunnioittaen ja turvallisuus huomioiden:
1. Suosittelemme käyttämään maskia ruuhkaisimmissa tilanteissa.
2. Pese ja desinfioi käsiä usein.

✔️ Lähtiessä Otaxin palveluteltta palvelee asiakkaita Tullisalin uloskäynnin läheisyydessä klo 22 alkaen.

Valmistautumalla iltaan yllä olevin ohjein helpotat sisäänkäynnin sujuvuutta.

Pssst.. Jokaiselle opiskelijalle ilmainen haalarimerkki merchandise pisteeltä!

Vuosi 2021 päätetään rähinällä, kun Pelti Auki! -festivaali kiertää ympäri Suomen marras-joulukuussa. Kiertuetta tähdittää maan heittämällä kovin bilekattaus: Petri Nygård, Teflon Brothers, Pasi ja Anssi sekä Portion Boys. Kiertueen juontajana toimii Lärvinen, ja tapahtuman DJ:nä nähdään DJ Snabu. Pelti kiinni -sanonta saa nyt aivan uuden merkityksen, kun Pelti Auki saa irrotella luvan kanssa ja niin sanotusti päätyyn saakka.

Petri Nygård kommentoi tulevaa tyylinsä mukaisesti:

”JUHLAVUOSI VAAA JATKUUU JA NYTVASTA MENNÄÄ ISOLLA JA TÄYSIII HUIKEELLA RYHMÄLLÄ.,,NÄHÄÄ MESTOILLA.,!!!”

Pelti Auki! -kiertueen oli tarkoitus tapahtua jo viime vuonna, mutta ymmärrettävistä syistä sitä jouduttiin siirtämään vuodella. Samalla Petri Nygårdin 20v -juhlakiertue muuttui loogisesti “20 + 1v” -kiertueeksi. Teflon Brothersin osalta tämä vuosi alkoi vauhdikkaasti Uuden Musiikin Kilpailun finaalin ja siinä nähdyn ikimuistettavan esiintymisen siivittämänä.

”UMK oli hyvä startti vuodelle, ja Pandoran kanssa tehty I Love You myi jo platinaa. Keikkoja on ollut viime vuosi treenata ja nyt sanoisin että keikka kunto on RAUTAA tai jopa TEFLONIA”, Heikki Kuula veistelee.

Illan artistien lisäksi tapahtumassa on luvassa oheisohjelmaa ja kilpailuja. Kiertueen kuulijoiden kannattaa myös pitää korvat auki – koskaan ei tiedä, missä jatkot ovat! Oheisohjelmaan lukeutuu muun muassa dildobingo sekä Finesports-yhtiön tuottama suuri lounge- ja pelitila. Paikalla on myös yleisön varattavissa oleva saunabussi.

”Nämä neljä artistia ovat yhdessä sellainen paketti, ettei kenellekään jää varmaan mitään kysyttävää. Pitkään ollaan menty ilman tapahtumia, ja loppuvuodesta avataan oikein kunnolla pellit”, kiertueen promoottori Henri Ekman toteaa.

Liput:
35€ ennakkoon (sisältää palvelupalkkiot)
40€ ovelta

www.peltiauki.fi

Petri Nygård
Petri Nygård nousi kansan tietoisuuteen hitillään Vitun suomirokkia 2000-luvun alussa. Levy myi kultaa ja Petri voitti Emma-palkinnon Vuoden ilmiöstä. Petrin comeback tapahtui vuonna 2009, jonka jälkeen artisti on julkaissut lukemattoman määrän kultaa ja platinaa myyneitä klassikkohittejä, kuten Selvä päivä, Märkää, Onko sulla pokkaa? sekä Kippis kulaus. 2016 julkaistu jättihitti Pannaan Suomi Kuntoon on striimannut jo nelinkertaista platinaa, ja sittemmin Nössö-single nousi listojen kärkeen ja yltää pian samaan nelinkertaiseen platinaan.

Teflon Brothers
Teflon Brothers perustettiin vuonna 2006. Yhtyeen biisit on myyneet moninkertaista platinaa ja kultaa. Yhtye osallistui vuonna 2021 euroviisukarsintaan Pandoran kanssa nyt jo platinaa striimanneella kappaleella I Love You. Koko kansan suosiksi nousseen Teflon Brothersin muodostavat Pyhimys, Heikki Kuula ja Voli.

Portion Boys
Hulluttelua ja hauskanpitoa jo vuodesta 2010. Suomen eläimellisin bilepoikabändi
Portion Boys on vuonna 2010 YouTubessa toimintansa aloittanut isojokelais-tamperelainen yhtye. Heidän ensimmäinen kappaleensa Pelimiehen Paratiisi julkaistiin vuonna 2010, jota seurasivat vuonna 2012 singlet Huuleen että Pumppaa ja Kuka Pelkää Leijonaa, joista kummastakin on tehty uudet versiot julkaisuvuoden jälkeen. Mielensäpahottaja-single joutui nimikohun keskelle, koska kappaleen nimen katsottiin loukkaavan tavaramerkkiä. PB ilmoittikin myöhemmin kappaleen julkaistavan uudelleen nimellä Mieleni pahotin”

Pasi ja Anssi
Vuonna 2017 perustetun bilekansan suosikkiduon Pasin ja Anssin ensimmäinen single Kakkuu järvellä on striimannut tuplaplatinaa, ja kappaleen musiikkivideota on katsottu YouTubessa yli miljoona kertaa. Toinen single Tää on se maa kirii pian samoihin lukemiin yli seitsemällä miljoonalla striimillä. Myös kesällä 2018 julkaistu ja viralliseksi kesähitiksikin valittu Mahtava peräsin ja pulleat purjeet on kerännyt yli kolme miljoonaa katselukertaa YouTubessa. Yhtye keikkailee ahkerasti ympäri Suomea ja tunnetaan varmana biletunnelman nostattajana.

Lisätiedot kiertueesta:
Henri Ekman
Promoottori
Central Line Entertainment
040 1591919
henri.ekman@centralline.fi

www.centralline.fi