Illan aikataulu:

  • 20:00 ovet
  • n. 21:00 Paperi T
  • n. 22:30 Ruusut

Ruusut on elektroninen pop-yhtye, jonka jäsenet ovat Ringa Manner, Alpo Nummelin, Samuli Kukkola ja Miikka Koivisto. Yhtye keräsi jo ensimmäisenä kesänään suuret yleisöt eri festivaaleilla ja syksyllä 2018 julkaistu debyyttialbumi on myynyt kultaa. Kakkosalbumi ”Kevätuhri” ilmestyi kesällä 2020 nousten pitkäksi aikaa albumilistojen kärkikahinoihin. Ruusut sai myös Emma-ehdokkuuksia peräti neljässä kategoriassa, mukaan lukien Vuoden Yhtye ja Vuoden Pop. Ruusut julkaisi huhtikuussa 2023 samanaikaisesti kaksi uutta albumia, ”Melankolia 1” ja ”Melankolia 2”.

Paperi T julkaisi tänä kesänä kolmannen albuminsa ”Joka päivä jotain katoaa”. Albumin on tuottanut Miikka Koivisto yhdessä Artturi Tairan ja Samuli Kukkolan kanssa.

Paperi T on Helsinkiläinen rap-artisti ja runoilija, joka aloitti uransa kulttimainetta nauttivassa hiphop-yhtyeessä Ruger Hauerissa. Vuonna 2015 ilmestynyt debyyttialbumi Malarian Pelko nousi albumilistan kärkeen ja artisti noteerattiin vuonna 2016 kahdella Emma-patsaalla (Vuoden tulokas ja Vuoden hiphop) sekä arvostetulla Teosto-palkinnolla.

Kuva: Teemu Liikanen