Liput myynnissä nyt Ticketmasterin lippukaupassa!

PE 02.12.2022 Oulu, Tullisali

Kiertueella mukana:

Movetron

Chorale

Poju

DJ Toivonen

 
Illan aikataulu:
20:00 Ovet
20:00 DJ Toivonen
21:00 Movetron
22:30 Chorale
00:00 Poju
 
DJ Toivonen pitää bileet pystyssä artistien esitysten välissä sekä illan hämärtyessä.

Nyt On Jatkot on marras-joulukuussa Suomea ympäri kiertävä klubikonsepti, jossa jatkoja ei tarvitse etsiä ravintolaillan päätteeksi. Täällä on jatkobileet heti käynnissä! Kiertuetta tähdittää huikea bilekattaus:  Movetron, Chorale, Poju ja kiertueen tirehtöörinä toimii DJ Toivonen. Tällä kiertueella saa irrotella luvan kanssa. Se on vähintäänkin paita pois!

Movetronin Päivi Lepistö kommentoi kiertuetta seuraavasti: ”Nyt on jatkot” -biisi on tuottanut tulosta Move-keikoilla jo vuosien ajan!!! Paitaa ja housua on lennellyt välillä yhden rekillisen verran lavalle… Katsotaan, mihin pystymme kun ”Nyt On Jatkot” – kiertue näkee päivänvalon. Mukana on kattaus ystäviä, musiikin ilosanomaa. Ei kannata missata, luvassa on huippuklassikoita niin meiltä, kun muiltakin ihanilta artisteilta ja ystäviltämme, niitähän tässä VUOSIEN varrella meistä on tullut!! Olet mitä ihanimmin tervetullut laulamaan ja bailaamaan kanssamme, nähdään!!!”

Tämä uusi tapahtumakonsepti kiertää loppuvuodesta eri areenoita ja tuo parhaat jatkot luoksesi. Ota siis kaverisi mukaan ja tule jatkoille!

 

Seuraa somessa:

Facebook: @nytonjatkot

Instagram: @nytonjatkot

TikTok: @centrallineentertainment