Illan aikataulu:

  • klo 21:00 ovet 
  • klo 22:30 showtime

KUUMAA K-18 KEIKKA ON LOPPUUNMYYTY

KUUMAA-yhtye suuntaa festivaalikesän jälkeen klubeille ”Loputon Moottoritie” -kiertueen syksyisellä jatko-osalla. Syksyllä lämpenevät muun muassa niin Pakkahuone, The Circus, Logomo, Tullisali ja yhtyeen ennätyksellisen keikkavuoden päättävä Tavastia. Ennen syksyä KUUMAA tähdittää 39 kesätapahtumaa ja -festivaalia halki Suomen Helsingistä Rovaniemelle.

Keväällä albuminjulkaisukiertue saapui keikkapaikoille ympäri Suomen täyttäen niin Tavastian, Rytmikorjaamon, Kerubin, Lutakon, kuin Tullisalinkin äärimmilleen. KUUMAAn keikkoja on kuvailtu niin räjähtävän energisiksi, kuin myös rakkaudentäyteisiksi kokonaisuuksiksi.

Vuoden yhtyeeksi valitun KUUMAAn keväällä julkaistu juuri tuplaplatinaa striimannut ”Hyvikset ja pahikset” albumi on julkaisustaan asti ollut Suomen Virallisen albumilistan ykkösenä. Albumin single ”Ylivoimainen” on tällä hetkellä Suomen virallisella radiolistalla niin ikään ykkönen.

Liput tälle keikalle on loppuunmyyty!

KUUMAA nähdään Tullisalissa kaksi kertaa 8.12. Klo 17:00 keikka on sallittu alaikäisille ja sinne lippuja on vielä saatavilla