Sinfoninen voimametalli raikaa Helsingissä, Tampereella ja Oulussa alkukeväästä.

Yhdysvaltalainen progressiivista, sinfonista voimametallia soittava Kamelot saapuu keväällä Suomeen. Yhtye jytää keskiviikkona 29. maaliskuuta Helsingin Vanhalla, perjantaina 31. maaliskuuta Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella ja lauantaina 1. huhtikuuta Oulun Tullisalissa. Liput keikalle ovat myynnissä nyt!

Illan aikataulu:

  • 18:00 ovet auki
  • 18:40 League of Distortion (GER)
  • 19:25 Eleine (SWE)
  • 20.15 Myrath (TUN)
  • 21.30 Kamelot (USA)

Floridan Tampassa vuonna 1991 perustettu Kamelot on kulkenut pitkän tien. Vuodesta 2012 asti laulajana toiminut ruotsalainen Tommy Karevik on tärkeä osa bändiä. Vokalisti on yhdessä kitaristi Thomas Youngbloodin ja kosketinsoittaja Oliver Palotain kanssa luonut pohjan seuraavalle Kamelotin pitkäsoitolle, jota on lupa odottaa markkinoille vuonna 2023.

Awaken The World Tour juhlistaa Kamelotin kunnioitettavaa uraa ja tulevaisuuteen katsovaa näkemystä. Sinfoninen voimametalli on enemmän kuin elossa maalis-huhtikuussa Suomessa.

Mukana Kamelotin kiertueella iskevät tunisialainen progressiivinen metalliyhtye Myrath, tumma ja sinfoninen ruotsalaisraskailija Eleine ja saksalainen, modernin metallin lähettiläs League of Distortion.