• Musiikki

JVG:n Vuodet ollu tuulisii -tour jatkaa Olympiastadionilta alkaneita juhlia, liput myynnissä nyt!

Illan aikataulu:

klo 20:00 ovet auki
n. klo 20:30 Sini Sabotage
n. klo 21:30 JVG

Suomirapin ykkösduo JVG starttaa Vuodet ollu tuulisii -nimeä kantavan kiertueensa maaliskuussa 2024. Yhtyeen uraa juhlistava kiertue jatkaa elokuussa 2023 Olympiastadionilla koettua livespektaakkelia ja tuo todistetusti huippuunsa hiotun bilekoneiston kymmeneen kaupunkiin ympäri Suomen.

Hurjan menestyksekästä taivaltaan jo yli vuosikymmenen ajan kulkenut JVG nähtiin elokuussa loppuunmyydyllä Olympiastadionilla, jossa Vuodet ollu tuulisii -konsertti esitteli massiivisen läpileikkauksen kaksikon urasta. Mahtipontisessa keikkaillassa raikasivat uudempien hittien lisäksi yhtyeen alkuaikojen klassikot ja stadionluokan tunnelma koetaan nyt pitkästä aikaa pienemmillä keikkapaikoilla:

”Edellisen kerran muualla kuin festareilla ollaan rundattu monta vuotta sitten. Nyt me tuodaan Stadionin meininki maakuntiin ja järjestetään kunnon bileet jokaisella paikkakunnalla!” Jare ja VilleGalle iloitsevat.

”Häissä”-kappaleella vuonna 2011 läpilyönyt JVG on yksi Suomen kiistatta suosituimmista yhtyeistä. Yhtye on vuosien varrella palkittu useilla Emma-palkinnoilla ja lukuisat megahitit, kuten ”Ikuinen vappu”, ”Tarkenee” ja ”Amatimies”, ovat seuranneet toisiaan vuodesta toiseen. Kotimaisia striimaus- ja radioennätyksiä rikkonut JVG julkaisi seitsemännen pitkäsoittonsa ”Mun tapa pelata” syksyllä 2022 ja albumi ylitti platinarajan jo ennen julkaisuaan 24 miljoonalla striimauskerrallaan.

 

Sini Sabotage avaa illan!

Sini Sabotage tunnetaan kotimaisen räppiskenen yhtenä kovimmista naisartisteista. Aikanaan Levikset repee – kappaleellaan räjähdysmäiseen suosioon noussut artisti on nyt palannut takaisin, parempana kuin koskaan. Lyhyen hiljaiselon jälkeen Sabotage on tehnyt näyttävän comebackin UMK:n kilpailijana. Euroviisuehdokkuudesta hän taistelee kappaleella Kuori mua.

Sini Sabotage on aiemminkin nähty JVG:n kanssa festarilavoilla, jossa Sabotagen mukaansatempaava live-energia on ollut silkkaa sähköä!