Haloo Helsingin keikka Tullisalissa perjantaina 18.11. on loppuunmyyty! Tämä on se ilta, kun suomalaiset tanssivat ja reiviluola raikaa – Haloo Tullisali, pian juhlitaan!

 

Illan aikataulu ja muutama tärppi keikkailtaan, jotka järjestäjä toivoo teidän huomioivan!

Aikataulu:

    klo 20:00 ovet auki     klo 21.30 Haloo Helsinki!

Paikalle on tulossa runsaasti yleisöä, joten pyydämme ottamaan seuraavat seikat huomioon:

Saavu hyvissä ajoin paikalle!

Ovelle tulee muodostumaan jonkin verran jonoa ja siitä syystä olemmekin lisänneet narikkahenkilökuntaa sisäänoton sujuvoittamiseksi.

Tiesithän, että narikan voit ostaa myös ennakkoon Ticketmasterilta osoitteesta https://www.ticketmaster.fi/event/315217. Ennakkoon ostettu narikkalippu nopeuttaa sisäänottoa huomattavasti, joten toivomme asiakkaiden hyödyntävän tämän mahdollisuuden.

Ota keikkalippu ja ennakkoon maksettu narikkalippu valmiiksi esille, ne luetaan elektronisesti heti Tullisalin ovella.

Tullisalissa on omat jonotuskaistat niille, jotka ovat maksaneet narikan ennakkoon.

Varaa mukaasi myös henkilöllisyystodistus, keikka on K-18.

Tapahtumaan ei saa tuoda omia juomia.

Salissa on vain seisomapaikkoja.

Huomioithan, että parkkipaikkoja on rajoitetusti, toivomme asiakkaiden hyödyntävän joukkoliikennettä ja taxia. OTAXI:n taksiteltta palvelee keikkakansaa Tullisalin etupihalla keikkaillan ajan.

***

Haloo Helsinki keikkailee syksyllä ympäri Suomea, jonka johdosta pääsemme nauttimaan marraskuussa rockin ilosanomasta myös Oulun Tullisalissa. Viime syksynä uuden albumin julkaissut Haloo Helsinki soitti kesän alussa täpötäydelle Olympiastadionille, joka potkaisi onnistuneesti käyntiin yhtyeen keikkakesän. Iltojen hämärtyessä ryhmän vauhti ei näytä hiipumisen merkkejä, ja marraskuussa yhtye saapuu viihdyttämään yleisöä myös Oulun Tullisaliin. Tämä on se ilta, kun suomalaiset tanssivat ja reiviluola raikaa – Haloo Tullisali, nyt juhlitaan!