Elastisen konserttia joudutaan koronapandemiasta johtuen siirtämään uudelleen. Uusi päivämäärä on 3.4.2021. Lipunmyynti on käynnissä!

Jo aiemmin ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin pitää lippu hyvässä tallessa uutta konserttipäivää varten. Mikäli kuitenkin haluat palauttaa lipun, on se mahdollista tehdä 30.11.2020 mennessä. Ticketmaster on yhteydessä siirtyneestä tapahtumasta kaikkiin lipun ostaneisiin, ja lipun palautusohjeet löytyvät heidän lähettämästään viestistä.

Pahoittelemme syntyvää haittaa!

***

Elastinen on artisti, tuottaja, yrittäjä ja yksi Rähinä Records-levy-yhtiön perustajajäsenistä. Fintelligens-duossa uransa aloittanut räppäri on julkaissut viisi sooloalbumia. Vuosina 2016–2017 Elastinen oli Cheekin kanssa osa Profeetat-kokoonpanoa, joka julkaisi 6 singleä ja albumin. Elastisen vuonna 2018 julkaistut singlet Supervoimii ja Loppuun Asti (feat. Johanna Kurkela) ovat striimanneet tuplaplatinaa ja platinaa sekä soineet paljon radioissa. Sua seuraa aurinko -single julkaistiin keväällä 2019 ja viimeisin, Kunnian miehiä, lokakuussa 2019.

Liput: Liput palvelumaksuineen alk. 27€. Ovelta 32.50€ jos jäljellä.
– Pyörätuoliasiakkaan saattaja samalla lipulla veloituksetta.

Aikataulu:
Ovet klo 21.00
Illan tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin
Ilta on K-18

Oikeudet muutoksiin pidätetään.