Illan aikataulu:

  • 20:00 Doors/Ovet auki               
  • 20:30 Crucify The Faith
  • 21:20 One Morning Left
  • 22:30 Dead By April

Valitettavasti Dead By Aprilin laulaja Pontus on lääkärin määräyksestä saanut puhekiellon, eikä hän saa laulaa tai puhua tulevina päivinä. Dead By April on kuitenkin päättänyt, että suomen keikat pidetään onnistuneesti, ja he ovatkin saaneet norjalaislaulaja Martin Bjerken avukseen! Pontus tullaan näkemään lavalla kitaran kanssa. Dead By April pahoittelee tilannetta, mutta joutuvat asettamaan terveyden etusijalle. Bändi lupaa antaa 110 % energiaa illan keikalle.


Changes for upcoming Dead By April Finnish shows! 

*Pontus is ill, but the show must and will go on!* 

 

Unfortunately Pontus has gotten really ill and has been ordered by the doctor not to speak or sing at all for the upcoming days. However Pontus and Dead By April have decided to make the shows happen for the Finnish fans by any means necessary, as cancelling and disappointing fans is not an option unless absolutely needed for anyone’s health. 

 

On a one day notice ‘The Day We Left Earth’ singer Martin Bjerke from Norway has agreed to come and feat on the remaining DBA shows in Finland to help on Pontus’ clean singing parts, while Pontus will be on stage for guitar duties, even though he is fully unable to sing at this moment.

 

We are truly sorry for the inconvenience, but health is of the utmost importance, and this was the only remaining possibility for us to do the remaining shows in Finland. We appreciate and thank you for your understanding and promise to still deliver a 110% energetic DBA show and deliver you all that we have! 

– Dead By April


Liput myynnissä nyt Ticketmasterin myyntikanavilla! Lippuja myydään tapahtumapäivänä myös Tullisalin ovelta, mikäli tapahtuma ei myy ennakkoon loppuun.

Dead by April valmistautuu uuden kovasti odotetun albuminsa julkaisuun ja kiertää julkaisun tiimoilta Suomessa helmikuussa 2024 jopa kuuden keikan verran.
 

Suomessa suurta suosiota nauttiva moderni ja melodinen metalcore yhtye on nähty maassamme niin klubi- kuin festivaaliesiintymisillä tasaisesti ja nousevan suosion saattelemana. Helmikuun kiertueella tullaan näkemään uuden albumin juhlakeikat, joka tarkoittaa myös entistä suurempaa tuotantoa yleisön nautittavaksi. 

Tuleva levy on sekä paluu Dead by Aprilin soundin juurille vuoteen 2009 että osoitus yhtyeen halusta kehittyä kaikilla osa-alueilla. Albumilta on jo irrotettu sinkkujulkaisuja pitkin vuotta ja luvassa on vielä muutamia maistiaisia ennen itse levyn julkaisua. Albumin tarkemmat julkaisutiedot ovat luvassa jo lähikuukausien aikana. 

 

Tuleva pitkäsoitto vie kuulijat jälleen syvemmälle Dead by Aprilin maailmaan. Meille on tärkeää päivittää soundiamme ja pitää se tuoreena. Ja koska suomalaiset ovat ymmärtäneet meitä alusta asti ja tunnemme, että Suomi on suorastaan toinen kotimaamme, haluamme esittää talvella myös tuoreita biisejä vanhempien hittien lomassa.  

Jos kaipaat alkuvuodesta lämpöä, Dead by April antaa sitä varmasti. Tuomme Suomeen näyttävimmän tuotannon koskaan, joten keikat tulevat olemaan kovimpia, mitä Dead by April on koskaan tehnyt, yhtyeen biisintekijä, tuottaja ja kitaristi-laulaja Pontus Hjelm lupaa. 

 

Keikalla nähdään lisäksi erityisvieraina Suomen suurin metalcore yhtye One Morning Left, sekä Crucify The Faith.