• Musiikki

Black Devils feat. Ile Kallio & Janne Louhivuori (Hurriganes show)

Kahdella legendaarisella Hurriganes-kitaristilla varustettu Black Devils feat. Ile Kallio & Janne Louhivuori esiintyy Oulun Tullisalissa lauantaina 14. syyskuuta. Yhtyeen keikoilla kuullaan parhaat Hurriganes-hitit ja livesuosikit, sekä juhlistetaan uutta studioalbumia ”Get Ready!”, jonka tekijätiimiin kuuluvat mm. Richard Stanley, Costello Hautamäki, Ile Kallio ja Janne Louhivuori.

”Mahtavaa lähteä keikoille niin että sekä Ile Kallio että Janne Louhivuori on mukana. Soitamme Ganesin parhaat klassikot ja keskitymme myös harvemmin kuultuihin helmiin Ilen ja Jannen aikakausilta. Bändin tavoite on kunnioittaa alkuperäistä ja luoda kuulijalle kunnon aikamatka menneeseen, mutta uuden albumin myötä katse on Ilen ja Jannen kanssa myös tulevassa. Tervetuloa!”, kertoo Black Devilsiä luotsaava laulaja-rumpali J-P Kakkola.

Black Devilsin peruskokoonpanoon kuuluu J-P Kakkolan lisäksi Tero Salminen (basso) ja Matti Kähkönen (kitara). Yhtye on lähivuosina julkaissut livealbumit sekä Ile Kallion että Janne Louhivuoren kanssa ja tehnyt aiemmin yhteistyötä myös Remun ja Hurriganesin Roadrunner-albumin tuottaneen Richard Stanleyn kanssa. Vuonna 1971 Hurriganesin nimeksi oli kuuleman mukaan ehdolla juurikin Black Devils, mutta lopulta Remulle tuli mieleen Johnny and the Hurricanes, ja loppu on historiaa.

Liput myynnissä nyt!

Mikäli tapahtuma ei myy ennakkoon loppuun, myydään lippuja tapahtumapäivänä Tullisalista alk. 35 €.