ANTTI TUISKU TULLISALIIN!

La 19.3.2022 Tullisali, Oulu
K-18 | Ovet 20.00 | Showtime 22.00

Liput: käsittelykuluineen alk. 39 € (sis. alv 10 %).
Liput ovelta 46 €, mikäli iltaa ei myydä loppuun ennakkoon.

Eteis- ja naulakkopalvelumaksun 3 € (sis. alv 24 %) voi suorittaa ennakkoon lipun oston yhteydessä tai paikan päällä korttimaksulla. Liikuntarajoitteinen ja saattaja samalla lipulla, saattajan todistus esitettävä ovella.

Suomen kirkkain pop-tähti Antti Tuisku lähtee keväällä kauan odotetulle Suomen kiertueelle. Tuisku julkaisi vuoden 2021 alussa uuden Treenaa-singlen, jota seurasivat toinen sinkku Kipee ja seitsemän biisin MASTER WORKOUT -EP. Siinä missä helmikuussa 2020 ilmestyneellä Valittu kansa -albumilla Antti pohti elämän hengellistä puolta, käsittelevät uudet kappaleet fyysistä laitaa. Yhteistä julkaisuilla on kuitenkin yhteiskunnallisesti kantaaottava ja syvällinen teema, jossa on mukana Antille ominaista itseironiaa.

**
Keikka on paikkanumeroimaton K-18 konsertti.

Tullisalissa noudatetaan Suomen Hallituksen ja THL:n, sekä Pohjois-Pohjanmaan Aluehallintoviraston ohjeistuksia ja määräyksiä tapahtuman turvallisuuteen liittyen COVID-19 -tilanteessa. Tarkistathan ajankohtaiset tapahtumatiedot ennen keikkaa osoitteessa tullisali.fi. Tullisali huolehtii omalta osaltaan hyvästä hygieniasta tapahtumissaan. Mikäli rajoitukset tai säädökset vaatisivat koronapassin käyttöönoton tapahtumissa, Tullisali noudattaisi tätä linjausta.