Liput myynnissä nyt Ticketmasterin myyntikanavilla!

Lippuja myydään tapahtumapäivänä myös Tullisalin ovelta, mikäli tapahtuma ei myy loppuun ennakkoon. 

Suomirokkia, Jokapäivä, Haukipudas ja Sata vuotta kaivossa -kappaleista tuttu Aknestik suuntaa keväällä Toiset sata vuotta kaivossa -kiertueelle. Haukiputaalaisyhtye soittaa yhteensä 8 keikkaa ympäri Suomen helmi-maaliskuussa 2024. Luvassa on vanhojen ja uusien Aknestik-fanien kokoontumisajot, jossa keräännytään tapaamaan vanhoja tuttuja ja nauttimaan 90-luvulla aktiivisena toimineen bändin musiikista. 

 

”Aknestik on nyt paremmassa iskussa kuin koskaan 90-luvulla, jolloin kiersimme Suomea vuosittain aina uuden albumin kanssa. Soittoon on tullut voimaa ja rauhaa, ja lauluihin elettyä elämää ja patinaa. On ollut hienoa nähdä, kuinka monet lauluista ovat jääneet elämään kansakunnan laulukirjoihin ja karaokevihkoihin. Nyt voimme soittaa surutta kaikki parhaat biisit ja tavata keikoilla kaikkia mahtavia tyyppejä, joita emme ole nähneet pitkään aikaan”, Aknestikin solisti Jukka Takalo kertoo. 

 

90-luvulla legendaariselle Poko Rekordsille 7 albumia levyttänyt yhtye teki aikoinaan lukuisia radiohittejä, keikkaili raivokkaasti ja nousi festareiden päälavasarjaan ennen kuin lopetti aktiiviuransa kesällä 2002. 

 

”Tulevalla kiertueella emme juhli merkkipäiviä, vaan sitä että olemme elossa ja edelleen elämämme iskussa. Juhlimme ystävyyttä, emmekä vaikka sitä, että tupla-platinaa meille tuoneen Suomirokkia-kappaleen julkaisusta on kulunut neljännesvuosisata. Tai sitä että bändin keksimisestä koulun fysiikan luokan varastossa on kulunut, uskaltaako tätä sanoakaan, ensi keväänä 40 vuotta. Eka kerran sijasta kiinnostaa kuitenkin enemmän se seuraava kerta. Se olkoon se tärkein merkkipäivä”, Takalo jatkaa. 

Aknestikille lavan ja yleisön lämmittelee The Southgates!

Brittipopin uusi aalto on täällä!

The Southgates on nuori indiekitarapopbändi joka on uhonnut palauttavansa kitarat mainstreamiin. Kesällä 2022 ensisinglensä ”When The Lights Did Fade” julkaissut oululaisyhtye on keikkaillut parin vuoden ajan keräten innokkaan fanikunnan klubeilla ja festareilla. Biisit ovat nousseet soittolistoille ja soineet radioissa Australiaa myöten. Oma fanikuntansa yhtyeelle löytyy jopa Meksikosta, jossa brittipop on jatkuvasti suosiossa.

Neljän singlen ja Sensation Presentation EP:n jälkeen yhtye on valmis etelän suurten klubien lavoille.

Vielä ennen helmi-maaliskuun keikkoja yhtyeeltä julkaistaan uutta musiikkia.