fbpx

Info

Vierailijan info

Tapahtumakeskus Tullisali sijaitsee Limingantullissa Oulussa, Elämyskeskus Terminaalissa.

Tällä sivulla on yleistä infoa tapahtumien vierailijoille. Mikäli sinulla on lisää kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu @ tullisali.fi.

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi Tullisalin tapahtumiin.

Tullisali on auki tapahtumien mukaisesti.

Tapahtumakohtaiset aikataulut löytyvät Tapahtumat-sivulta aikataulujen vahvistuttua.

Toisinaan aikataulujen vahvistuminen saattaa kestää hieman pidempään, eikä aina vältytä viime hetken muutoksiltakaan. Päivitämme tapahtumien aikatauluja Tapahtumat -sivulle, Instagramiin ja Facebookiin aina tietojen vahvistuessa ja/tai muuttuessa. Tapahtuman aikataulu kannattaa  tarkistaa vielä tapahtumapäivänä ennen ennakkoon ilmoitettua ovien aukaisuaikaa.

Järjestäjä on vastuussa mahdollisista muutoksista aikatauluasioissa.

Tullisaliin on helppo tulla myös pyörätuolilla. Autolla pääsee Tullisalin eteen, josta on pyörätuoliluiskaa pitkin esteetön sisäänkäynti.

* Tapahtumatila ei sisällä portaita eikä hissejä.

* Tullisalista löytyy inva-WC.

* Tullisalin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannolla. Keikkatapahtumissa pyörätuoliasiakkaille ja heidän avustajilleen varataan tilaa eturiviin, lavan vasempaan reunaan. Pyörätuoliasiakkaiden tulisi sijoittua tälle alueelle turvallisuuden vuoksi.

* Pyörätuoliasiakkaan, näkörajoitteisen tai liikuntarajoitteisen avustaja pääsee pääsääntöisesti tapahtumiimme työnantajan kanssa samalla lipulla veloituksetta (pl. narikkamaksu).

* Avustajaan oikeuttava todistus on esitettävä sisäänkäynnin yhteydessä.

 

Narikka on pääsääntöisesti pakollinen hygienia- ja turvallisuussyistä.

Narikkamaksu tapahtumissa on pääsääntöisesti 3 € / hlö / käynti (sis. alv 10%).

Takit, reput ja isot laukut sekä muut tapahtumassa kielletyt tavarat jätetään narikkaan.

Ikäraja on aina tapahtumakohtainen. Tarkista ikärajoitukset Tapahtumat-sivulta.

Keikan ollessa sallittu alle 18-vuotiaille, suosittelemme alle 15-vuotiaan saapuvan tapahtumiin aina huoltajan, tai muun täysi-ikäisen seurassa.

Mikäli tapahtuma on sallittu alle 18-vuotiaille, on tärkeää ostaa oikean ikäkategorian lippu (S, eli SALLITTU tai K-18). Tämä auttaa järjestäjää ennakoimaan tapahtuman osallistujien ikäjakauman, ja järjestämään tarpeeksi tilaa sekä alaikäisille, että anniskelualueelle sallituille 18-vuotta täyttäneille henkilöille.

Ikä on todistettava pyydettäessä.

Tapahtumissa voidaan käyttää voimakkaita ääni- ja valotehosteita. Suosittelemme kuulonsuojausta varsinkin musiikkiesityksissä. Korvatulppia voi ostaa baaritiskeiltä.

Tullisalissa ei käy käteinen. Käytössämme on yleisimmät luottokortit niin anniskelussa kuin lipunmyynnissä ja narikassakin.

Tullisalissa järjestetään monenlaisia tapahtumia, joiden lipunmyynti voi tapahtua eri lähteistä – järjestäjästä riippuen. Tarkistathan jokaisen tapahtuman lipunmyyntitiedot Tapahtumat-sivulta.

Pääsääntöisesti Tullisalin järjestämiin tapahtumiin, kuten keikoille, liput myy Ticketmaster. Suosittelemme lippujen ostamista ainoastaan virallisilta lipunmyyntikanavilta. Tullisalin järjestämien tapahtumien lipunmyynti löytyy osoitteesta: ticketmaster.fi/tullisalioulu. 

Mikäli tilaisuus on ennakkoon loppuunmyyty, ovelta ei ole mahdollista ostaa lippuja. Tiedotamme loppuunmyyty-tilanteesta tapahtuman sivulla nettisivuillamme sekä Facebookissa.

Mikäli tapahtuma on Sallittu, on tärkeää ostaa oikean ikäkategorian lippu (S tai K-18). Tämä auttaa järjestäjää ennakoimaan tapahtuman osallistujien ikäjakauman ja järjestämään näin tarpeeksi tilaa sekä alaikäisille, että anniskelualueelle sallituille 18-vuotta täyttäneille asiakkaille.

Pyörätuoliasiakkaan, näkörajoitteisen tai liikuntarajoitteisen avustaja pääsee pääsääntöisesti tapahtumiimme työnantajan kanssa samalla lipulla veloituksetta. Avustajaan oikeuttava todistus on esitettävä sisäänkäynnin yhteydessä.

Tullisaliin unohtuneet löytötavarat toimitetaan Pohjois-Pohjanmaan Löytötavarapalveluihin aina parittoman viikon maanantaina.

Löytötavaroita voi tiedustella siis suoraan Löytötavarapalveluista, osoitteesta pplp.fi löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Voit myös soittaa PPLP:n toimiston numeroon 0600 550094 mihin aikaan vain ja jättää viestin vastaajaan, vaikka toimisto olisi suljettu. PPLP vastaa sinulle mahdollisimman pian.

Esiintyjillä voi olla mukanaan oheistuotemyyntiä, josta vastaa aina esiintyjäryhmä itse.

Tullisali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu
Finland

Katso sijainti kartasta

Saapuminen:

 • Tullisaliin on hyvät kulkuyhteydet joka puolelta Oulua, joten tapahtumiin on kätevä tulla niin julkisilla kulkuvälineillä, kuin omalla autolla.
 • Tullisalin välittömässä läheisyydessä on reilusti pysäköintitilaa, mutta suuremmissa yleisötapahtumissa se voi silti olla rajallinen. Usein on kätevää jättää auto hieman kauemmaksi ja kulkea loppumatka jalkaisin.
 • Pysäköinti on maksutonta.
 • Huomioithan mahdolliset poikkeusjärjestelyt suurimpien tapahtumien aikana pysäköinnissä!

Saapuminen linja-autolla:

  • Oulun Joukkoliikenteen pysäkit ovat n. 500 metrin päässä Tullisalin sisäänkäynnistä Limingantien varressa. Pysäkit ovat:
   • Limingantulli E
   • Limingantulli P
  • Aikataulut, ja pysäkeille liikennöivät linjat voit kätevästi tarkastaa suoraan Oulun Joukkoliikenteen sivuilta oulunliikenne.fi.
Taxit:

Suurimpien yleisötilaisuuksien päättyessä OTAXI järjestää Tullisalin eteen pysäköintialueelle väliaikaisen popup-taksikeskuksen. Keskuksella on henkilökuntaa ohjaamassa jonotusta ja takseihin kulkua. Taksit kulkevat tarpeen mukaan niin kauan, kuin jonoa riittää, joten suotta ei sisätiloista kannata ulos kiirehtiä.

Tullisali palvelee tapahtumien jälkeen aina tilanteen mukaisesti, joten meillä voit ottaa vielä yhdet keskustelumaljat ennen poistumista narikan kautta kaupungille.

Sisäänkäynti:

Yleisön sisäänkäynti on Tyrnäväntien puolelta.

Ovet tapahtumiin aukeavat aina tapahtumakohtaisen aikataulun mukaan. Katso tapahtuman aikataulu Tapahtumat -sivulta.

Tullisaliin on esteetön sisäänkäynti myös pyörätuoleille.

Turvallisuus ja turvallisuuden tunne on tapahtumissa nykyään ensiarvoisen tärkeää. Siitä syystä pyydämme asiakkaita varautumaan kevyeen sisääntulotarkastukseen tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä, jossa tarvittaessa tarkastetaan myös kantamukset.

Tapahtumiin ei saa tuoda seuraavia esineitä tai aineita:

-Selkäreppuja, suuria laukkuja tai kasseja. Tarvittaessa nämä voi jättää narikkaan.
-Ampuma- tai teräaseita, kettinkejä, räjähteitä, ilotulitteita tai soihtuja.
-Näkyvyyden peittäviä esineitä kuten banderolleja.
-Järjestelmä- tai videokameraa ilman asianmukaista etukäteen sovittua kuvauslupaa.
-Ruokaa tai juomia

Varauduthan esittämään laukkusi sisällön järjestyksenvalvojan näin pyytäessä. Tämä listaus saattaa muuttua esimerkiksi turvamääräysten muuttuessa tai esiintyvien artistien vaatimuksesta.

Keikka- ja tapahtumamuistoja on sallittua ikuistaa tavallisilla kännykkä- ja taskukameroilla. Muista Tullisalin viralliset hashtagit #tullisali #tapahtumienkoti !

Videokameroiden, nauhureiden ja järjestelmäkameroiden tuominen tapahtumaan sen sijaan ei ole sallittua, sillä esiintymissopimusten velvoitteiden nojalla ammattimainen kuvaaminen ilman erillistä sopimusta on kiellettyä.

Tapahtumissa valvotaan esitysten luvatonta taltiointia (tekijänoikeuslaki § 2 ja 45). Noudatathan järjestyksenvalvojien antamia ohjeistuksia. Järjestyksenvalvojilla on tarvittaessa oikeus poistaa luvattomat tallennusvälineet tai ohjata henkilö esitysten kuvausetäisyydeltä kauemmaksi.

Tullisalissa tallennetaan kuva- ja videomateriaalia Tullisalin markkinointikanaville, sosiaaliseen mediaan sekä nettisivuille. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt, että kuvasi saattaa näkyä edellä mainituilla kanavilla.

Median edustajat voivat anoa kuvaus-, ym. akkreditointilupaa hyvissä ajoin ennen tapahtumaa osoitteesta asiakaspalvelu @ tullisali.fi.

Tullisali, Oulu

Terminaali

Tyrnäväntie 16

90400, Oulu

 

 

Y-tunnus

Tullisali (Qstock Oy)

2811591-8

Yhteydenottolomake

  Liput

  Mikäli tapahtuman yhteydessä ei erikseen muuta ole ilmoitettu, liput tapahtumaan myy Ticketmaster.

  0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm) tai
  0600 10 020 (6,84 euroa/puhelu+pvm).
  Avoinna ma-la 8-21, su ja pyhäisin 10-18 (Poikkeukset mahdollisia)

  ticketmaster.fi/tullisalioulu

  Tullisalin asiakaspalvelu

  asiakaspalvelu @ tullisali.fi

  tullisali.fi