Illan aikataulu:

  • klo 20:00 ovet
  • n. klo 21:00 VJ
  • n. klo 21:45 Cledos
  • n. klo 23:00 show over

Vinkkejä ja ohjeita Cledoksen keikalle:

Lauantain Cledoksen keikka on loppuunmyyty, eli tupa on täpö täynnä tunnelmaa. Lue nämä Tullisalin ohjeet ja vinkit, jotta ilta sujuisi mahdollisimman moitteettomasti.

 

Saavuthan hyvissä ajoin paikalle välttääksesi pahimmat ruuhkat palvelupisteillämme, kuten narikassa, vessassa ja tiskeillä.

 

Keikka on Sallittu/K-18, mikä tarkoittaa, että tapahtumassa on rajattu anniskelualue. Varaudu siis todistamaan ikäsi, mikäli tahdot anniskelualueelle. Ikä on todistettava virallisella henkilökortilla, passilla tai ajokortilla.

 

Säästelethän sähkötupakoinnin ulos, sisätiloissa se on ehdottoman kielletty.

 

Ethän tuo Tullisaliin omia virvokkeita, edes tyhjiä pulloja tai käsidesiä.

 

Narikan voi ostaa myös paikan päältä, narikkamaksu on 3 €. Tullisalissa käy vain korttimaksu!

 

Saapuessasi ja/tai poistuessasi autokyydillä, tulee sen tapahtua Terminaalin sivuparkkipaikalta, kaupungin puoleisessa päädyssä, Tullisalin ovien edusta on varattu Otaxeille.

 

Kioskista saat ostettua virvokkeita ja snäksejä.

 

Narikan voi maksaa ennakkoon Ticketmasterin sivuilla, tai ostaa paikan päältä. Linkki narikan ostoon: https://www.ticketmaster.fi/event/331213

 

***

Kotimaisen rapin kärkinimi Cledos lähtee lokakuussa EUROTOUR-kiertueelle! Mukana artistin lämppärinä toimii Babyfacen tuore sainaus VJ, joka on noussut viimeisimpien julkaisujensa myötä Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden joukkoon. VJ:n uusin single Vastustaa löytyy tälläkin hetkellä Spotifyn top20:n joukosta ja lähentelee kultarajaa.

Cledos on yksi tämän vuosikymmenen seuratuimpia ja suosituimpia kotimaisia rap-artisteja. Multiplatinaa omilla ja feattaamillaan kappaleilla striimannut tähti on toiminut genren uuden sukupolven suunnannäyttäjänä jo yli puolivuosikymmentä ja valovoimaisen artistin ympärillä on laaja, sitoutunut fanikunta. Karismaattinen artisti onnistuu kerta toisensa jälkeen luomaan nahkansa uudelleen, eikä pelkää tuoda musiikkiinsa elementtejä myös genren ulkopuolelta. Energisistä ja näyttävistä keikoistaan tunnettu Cledos on huomioitu uransa aikana jo peräti neljällä Emma-ehdokkuudella: Vuoden tulokas (2017), Vuoden rap/r’n’b (2019), Vuoden artisti (2020), Vuoden biisi (Samma Gamla Vanliga remix, 2021).